Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.02. 2025
Dnes má svátek Mojmír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečený květák a brokolice v sýru

fotka Zapečený květák a brokolice v sýru
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zapečený květák a brokolice v sýru :

1 květák  | 2-3 palice brokolice  |  sůl, pepř  | snítka rozmarýnu  | 100 g másla  | 1 lžíce hladké mouky  | 200 ml zakysané smetany  | 200 g strouhaného ementálu  | hrst strouhanky a mletých lískových ořechů

Postup přípravy receptu Zapečený květák a brokolice v sýru :

Ve velkém hrnci na mírném plameni povaříme asi 12 minut květák a brokolici, do vody přidáme sůl, rozmarýn a několik lístků z růžice květáku. Scedíme, asi 300 ml vývaru uchováme. Předehřejeme gril v troubě, květák s brokolicí dáme do zapékací formy. Máslo rozehřejeme na pánvi, zaprášíme moukou a zasmažíme jíšku. Zalijeme prochladlým vývarem, vmícháme smetanu a krátce povaříme do zhoustnutí. Pak vmícháme sýr a asi minut prohřejeme. Osolíme a opepříme. Omáčkou přelijeme zeleninu, posypeme strouhankou a oříšky. Pod grilem asi 4 minuty zapečeme.


Fotky receptu Zapečený květák a brokolice v sýru :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený květák a brokolice v sýru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !