Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 02.03. 2025
Dnes má svátek Anežka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený květák po italsku

fotka Zapečený květák po italsku
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapečený květák po italsku:

600 g květáku  | 100 g čerstvých žampionů  | 100 g šunky  | 100 g másla  | 100 g tvrdého strouhaného sýra  | 1 rajčatový protlak  |  strouhanka

Postup přípravy receptu Zapečený květák po italsku:

Květák uvaříme v osolené vodě doměkka. Polovychladlý květák rozebereme na růžičky a drobně nasekáme. Na 80 g másla podusíme na plátky nakrájené žampiony. Pak smícháme květák s žampiony, nasekanou šunkou, rajčatovým protlakem a 50 g sýra. Směs osolíme a opepříme dle chuti. Zapékací mísu vymažeme máslem, vysypeme strouhankou a vyložíme květákovou směsí. Povrch posypeme strouhankou a zbylým sýrem, pokapeme zbylým máslem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 min.


Fotky receptu Zapečený květák po italsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený květák po italsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !