Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.10. 2025
Dnes má svátek Brigita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečený šmakoun

fotka Zapečený šmakoun
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Zapečený šmakoun:

1 rajče  | 1 šmakoun  | náplň  | 50 g eidamu  | 1 lžíce kečupu  |  bazalka  | 2 jarní cibulky  |  sůl

Postup přípravy receptu Zapečený šmakoun:

Šmakouna si rozkrojíme napůl, namažeme jednu stranou kečupem, okořeníme bazalkou a osolíme. Vložíme plátek eidamu. Přiklopíme druhou polovinou šmakouna.
Do zapékací mísy, kterou jsme vymazali olejem, dáme rajčata nakrájená na plátky. Položíme šmakouna a posypeme nakrájenou jarní cibulkou. Osolíme a okořeníme jakýmkoli dalším kořením. Šmakouna zapékáme v troubě při 180 °C asi 5 - 10 minut.
Podáváme s americkými brambory.


Fotky receptu Zapečený šmakoun:

Zapečený šmakoun
Fotky vložil: Thais 
Hodnocení receptu Zapečený šmakoun
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky