Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapečený toast se sýrem a cibulí

fotka Zapečený toast se sýrem a cibulí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Zapečený toast se sýrem a cibulí:

4 plátky toastového chleba  | 350 g neochuceného taveného sýra (Apetito apod.)  | 3 ks jarní cibulky nakrájené na kolečka  | 50 g nastrouhaného sýra typu čedar  | 1 lžička černého pepře

Postup přípravy receptu Zapečený toast se sýrem a cibulí:

Chleba opečte v toastovači. Mezitím v misce rozmělněte tavený sýr s polovinou cibule a drceným pepřem. Opečený chléb přemístěte na grilovací mřížku v troubě. Na plátky rozetřete spodní stranou lžíce směs z taveného sýra. Takto připravené toasty posypte strouhaným sýrem a zbytkem cibulky. Vložte je pod rozpálený gril. Zapékejte, dokud se na sýru nezačnou tvořit zlatavé bubliny; trvá to tři až pět minut podle výkonnosti grilu a typu sýra. Negrilujte však tousty zbytečně dlouho, sýr by mohl zhořknout.
Rozkrojte tousty napůl a servírujte je ještě horké.


Fotky receptu Zapečený toast se sýrem a cibulí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečený toast se sýrem a cibulí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !