Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zapékaná mrkev z Bulharska

fotka Zapékaná mrkev z Bulharska
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zapékaná mrkev z Bulharska:

800 g mrkve  | 200 g tvrdého tvarohu  | 80 g strouhanky  |  tuk  |  sůl  | 300 ml mléka  | 4 vejce

Postup přípravy receptu Zapékaná mrkev z Bulharska:

Mrkve očistíme, omyjeme pod tekoucí vodou a jemně nastrouháme. Dáme do hrnce, osolíme, podlijeme trochou vody nebo zeleninového vývaru a pod pokličkou dusíme téměř do měkka.

Vejce rozšleháme s mlékem, přimícháme strouhanku, nastrouhaný tvaroh a směs promícháme s mrkví. Potom celou směs dáme do tukem vymazané zapékací mísy a upečeme v troubě při 180 °C asi 30 minut. Podáváme s pečivem nebo vařenými bramborami.


Fotky receptu Zapékaná mrkev z Bulharska:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékaná mrkev z Bulharska
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !