Použité suroviny receptu Zapékaná zmrzlina knížete Puecklera:
4 bílky
| 150 g cukru
| 1 lžička kakaa
| 1 upečený čajový korpus
| 2 lžíce rybízového želé
| 1 dávka zmrzliny knížete Puecklera v rodinném balení
Postup přípravy receptu Zapékaná zmrzlina knížete Puecklera:
Z bílků a cukru ušleháme pevný sníh a lehce vmícháme kakaový prášek. Z piškotového korpusu vykrojíme obdélník 10 x 15 cm, položíme na ohnivzdorný podklad a potřeme rybízovým želé.
Na piškot položíme zmrzlinu, kterou pomocí cukrářského sáčku s hvězdicovitým tvořítkem ozdobíme sněhem z bílků a prudce zapečeme při teplotě 240 °C. Hotový desert posypeme kakaovým práškem a hned podáváme.
Fotky receptu Zapékaná zmrzlina knížete Puecklera:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!