Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.03. 2025
Dnes má svátek Viktorie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané brambory s hruškami

fotka Zapékané brambory s hruškami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Zapékané brambory s hruškami:

500 g brambor  | 3 hrušky  | 2 lžíce citronové šťávy  | 2 stroužky česneku  | 2 snítky petrželky  |  sůl a pepř  | 125 g smetany  | 200 ml mléka  | 250 g plísňového sýra /niva/

Postup přípravy receptu Zapékané brambory s hruškami:

Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na plátky. Hrušky nakrájíme na čtvrtiny, zbavíme jadřinců a podélně nakrájíme na dílky. Troubu předehřejeme na 180°C. Brambory a hrušky navrstvíme šupinovitě do ploché zapékací mísy a pokapeme citrónovou štávou. Česnek oloupeme a prolisujeme. Petrželku omyjeme, osušíme a nakrájíme nadrobno. Promícháme ji s česnekem, trochou soli, pepřem, smetanou a mlékem, a nalijeme na připravené brambory s hruškami. Plísňový sýr nakrájíme na tenké plátky a rozdělíme na brambory. Zapékáme v horké troubě při 160°C asi 30 min, dokud se sýr nerozpustí a lehce nezhnědne.


Fotky receptu Zapékané brambory s hruškami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané brambory s hruškami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !