Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané čínské zelí

fotka Zapékané čínské zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapékané čínské zelí:

250 g žampiony  | 750 g čínské zelí  | 2 ks vejce  | na vymazání formy máslo  | 100 g gouda  | dle chuti: muškátový oříšek  | dle chuti: mletý černý pepř a sůl  | 150 g smetana  | 150 g jogurt (bílý)

Postup přípravy receptu Zapékané čínské zelí:

Zelí a žampiony očistíme. Žampiony nakrájíme na plátky. Zelí nakrájíme na čtvrtiny, opereme a v osolené vodě je vaříme asi 6 minut. Vymažeme máslem zapékací misku. Sýr nastrouháme. Předehřejeme troubu na 200 °C

Uvařené zelí slijeme a rozložíme do zapékací misky. Na zelí rozložíme plátky žampionů a vše osolíme a opepříme. Zvlášť smícháme jogurt, smetanu, vejce a směs osolíme, opepříme a dochutíme kari kořením a strouhaným muškátovým oříškem. Směsí přelijeme žampiony, posypeme vše sýrem a vložíme do trouby.

Zapékáme asi 30 minut, dokud jídlo nezhnědne. Ihned podáváme.



Fotky receptu Zapékané čínské zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapékané čínské zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !