Použité suroviny receptu Zapékaný květák s libečkem:
1 kg brambor vařených ve šlupce
| 1 malý uvařený květák
| 2-3 větvičky libečku
| 4 vejce
| 3 stroužky česneku
| 100 g nivy
| 100 g cihly
| 2 rajčata
| dle chuti: sůl, pepř a směs koření (adžika)
Postup přípravy receptu Zapékaný květák s libečkem:
Do vymazané zapékací misky vložíme plátky brambor, osolíme, opepříme, posypeme nasekaným libečkem, pak poklademe nakrájeným květákem, posypeme kořením. Dále vrstvíme do spotřebování surovin, zakončíme brambory. Vejce smícháme s nastrouhanými sýry a prolisovaným česnekem a nalijeme na brambory, nakonec poklademe plátky rajčat a upečeme.
Fotky receptu Zapékaný květák s libečkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!