Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Želatinové hvězdy

fotka Želatinové hvězdy
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Želatinové hvězdy:

2 žloutky  | 250 g hladké mouky  | 70 g cukru  | z ½ pomeranče strouhaná kůra  | 125 g másla  | 200 g rybízového želé  | 50 g moučkového cukru

Postup přípravy receptu Želatinové hvězdy:

Z mouky, cukru, pomerančové kůry, žloutků a másla vypracujeme těsto. Ve fólii chladíme 60 minut. Troubu předehřejeme na 200 °C. Z těsta vyválíme asi 5 mm silný plát. Vypichujeme z něj hvězdy. Menší hvězdicovou formičkou vypíchneme v jedné polovině cukroví i střed. Plnou hvězdu a hvězdu s otvorem slepíme. Hvězdy přendáme na vymaštěný plech a pečeme asi 10 minut. Necháme vychladnout. Do každého středu dáme po lžičce želé. Posypeme moučkovým cukrem.


Fotky receptu Želatinové hvězdy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Želatinové hvězdy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !