Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.03. 2025
Dnes má svátek Viktorie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelené fazolky s česnekem a mátou

fotka Zelené fazolky s česnekem a mátou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 24

Použité suroviny receptu Zelené fazolky s česnekem a mátou:

600 g zelených fazolek  | 3 lžíce olivového oleje  | 2 stroužky česneku nakrájeného na tenké plátky  |  ocet balzamico  | 3 lžíce nasekané čerstvé máty  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Zelené fazolky s česnekem a mátou:

Fazolky vsypte do vařící vody a povařte jen pět až šest minut, aby zůstaly křehké. Vlijte na cedník a rychle ochlaďte pod tekoucí studenou vodou – tím si zachovají krásně zelenou barvu. Nechte je dostatečně odkapat, případně rozložte na utěrku, aby opravdu oschly. Jestli je chcete podávat později, nasypte je do misky a tu přetáhněte fólií.
Na lžíci oleje dozlatova osmahněte česnek; může to trvat tak tři minuty. I s olejem ho přelijte do servírovací misky a nechte vychladnout. Přidejte fazolky a opatrně promíchejte.
Zbývající olej, ocet, sůl, pepř a mátu prošlehejte a zálivkou přelijte fazolky s česnekem. Promíchejte.


Fotky receptu Zelené fazolky s česnekem a mátou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelené fazolky s česnekem a mátou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !