1 1/4 l houbového vývaru z kostky
| 1 cibule
| 1 pórek
| 100 g celeru
| 300 g mrkve
| 400 g brambor
| 30 g másla
| sůl, pepř
| 1/2 svazku saturejky
| 1 hlávka zelí
Postup přípravy receptu Zelené ratatouille :
Pórek a celer pokrájíme na kostičky, mrkev na plátky a brambory na čtvrtky. V hlubší pánvi rozehřejeme máslo a cibuli na něm zesklovatíme. Přidáme zeleninu, osmahneme ji a potom přilijeme vývar, vše osolíme a opepříme. Nakonec vložíme snítky saturejky a vaříme asi 10 minut. Zelí nakrouháme a přidáme k zelenině. Vaříme dalších 10 minut. Potom vyjmeme saturejku a pokrm dochutíme.
Fotky receptu Zelené ratatouille :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!