1 velká bageta
| 250 g cuket
| 1 malá konzerva kukuřice
| 2 balíčky omáčky na těstoviny
| 100 g eidamu
| 1 snítka petrželky
Postup přípravy receptu Zeleninová bageta:
Bagetu nakrájíme na 20 krajíčků silných asi 2 cm. Cukety omyjeme, očistíme a nahrubo nastrouháme. Kukuřici dáme do síta a necháme odkapat. Vyhřejeme troubu na 225 stupňů Celsia. Z obou balíčků připravíme omáčku na těstoviny a necháme ji přejít varem. Přidáme strouhanou cuketu a okapanou kukuřici a vše dobře promícháme. Eidam najemno nastrouháme. Zeleninovou omáčku rozdělíme na bagetové krajíčky. Posypeme eidamem a zapékáme v troubě asi 15 minut. Ozdobíme čerstvě sekanou petrželkou. Podáváme teplé.
Fotky receptu Zeleninová bageta:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!