Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zeleninová pomazánka na způsob leča

fotka Zeleninová pomazánka na způsob leča
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Zeleninová pomazánka na způsob leča:

6 rajčat  | 5 zelených paprik  |  cibule  | 100 g másla  | 50 g česnekového salámu  | 50 g sýra na strouhání  | 4 vejce  |  pepř  |  sůl  |  zelená petrželka

Postup přípravy receptu Zeleninová pomazánka na způsob leča:

Na části másla zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájené papriky a dusíme až začnou měknout. Potom přidáme oloupaná, jader zbavená a na menší kousky nakrájená rajčata a opět dusíme, až jsou papriky měkké a směs zhoustlá. Nakonce vmícháme na kostičky nakrájený salám, zalijeme vejci rozmíchanými se solí a pepřem a za stálého míchání necháme zhoustnout. Horkou pomazánku mažeme na chléb slabě potřený máslem, posypeme strouhaným sýrem, pokapeme zbylým máslem a v troubě rychle zapečeme.


Fotky receptu Zeleninová pomazánka na způsob leča:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zeleninová pomazánka na způsob leča
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !