Vložil: | Jitule123 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Zeleninová tempura:
100 g zelených fazolek
| 2 mladé mrkvičky
| 100 g mini chřestu
| 100 g hub
| slunečnicový olej
| na těstíčko:
| 200 g polohrubé mouky
| perlivá voda
Postup přípravy receptu Zeleninová tempura:
Mouku nasypeme do misky a s velmi studenou perlivou vodou vymícháme těstíčko. Zeleninu nakrájíme na plátky nebo rozpůlíme a namáčíme v těstíčku. Těstíčko necháme z kousků zeleniny okapat. Smažíme ve woku ve větším množství oleje. Při smažení zeleninu zlehka obracíme. Usmažené kousky tempury pokládáme na ubrousek, aby odsál přebytečný tuk. Ihned podáváme.
Fotky receptu Zeleninová tempura:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!