Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
![4.5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.5/10, hlasovalo 4 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4.5/10, hlasovalo 4 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![4.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4.5/10, hlasovalo 4 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Zeleninové fondue:
1 kg smíšené zeleniny (brokolice, mrkev, fenykl, zelený chřest, celer, žampiony, paprika apod.)
| 1,5 l zeleninového vývaru
| 1 šalotka
| 1 bobkový list
| 2 zrnka nového koření
| 3 zrnka pepře
| 1 lžíce sójové omáčky
| 1 pšeničný chléb
| 100 g ských skleněných nudlí
Postup přípravy receptu Zeleninové fondue:
Zeleninu očistíme, pokrájíme na menší kousky, upravíme na talíře nebo misky. V kotlíku na fondue rozehřejeme na sporáku zeleninový vývar. Šalotku oloupeme, nadrobno pokrájíme a vložíme do vývaru s kořením a sojovou omáčkou. Kotlík přeneseme na stůl a postavíme na ohřívač. Stolovníci si sami nabírají nabírají do síťových naběraček zeleninu a vaří ji v horkém vývaru. K zeleninovému fondue dáme na stůl krajíce chleba. Nakonec ve vývaru uvaříme nudle a polévku podáváme v malých šálcích. Zeleninové fondue doplňujeme vhodnými omáčkami.
Fotky receptu Zeleninové fondue:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!