Vložil: | admin |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Zeleninové noky:
200 g kořenové zeleniny
| 300 g květáku
| 60 g másla
| 2 dl smetany
| 3 vejce
| sůl, kari koření
| petrželka
Postup přípravy receptu Zeleninové noky:
Očištěnou kořenovou zeleninu a květák uvaříme v osolené vodě téměř doměkka, necháme okapat a rozsekáme nadrobno. Z másla a mouky s přidáním kari koření uděláme jíšku, zalijeme smetanou a trochou vývaru za zeleniny, rozšleháme, osolíme a povaříme na hustou omáčku. Do prochladlé vmícháme vejce, rozsekanou zeleninu a petrželku. Lžící tvoříme noky a smažíme po obou stranách dozlatova. Podáváme s bramborovou kaší.
Fotky receptu Zeleninové noky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!