Postup přípravy receptu Zeleninové ragú s hořčičnou omáčkou :
Zeleninu očistíme a nakrájíme na plátky. Brambory rozčtvrtíme. Cibuli najemno posekáme a zesklovatíme na másle. Přidáme mrkev, celer, kedlubny a brambory a opékáme 5 minut. Vmícháme cukety. Přilijeme horký zeleninový vývar a přiklopené 5 minut dusíme. Vmícháme zakysanou smetanu a dusíme dalších 8 minut. Vejce vaříme 10 minut, zchladíme ve studené vodě, oloupeme a rozpůlíme. Solamyl rozmícháme v troše studené vody, vmícháme do zeleniny a necháme přejít varem. Ochutíme solí, pepřem a citronovou kůrou. Stáhneme z plotny a vmícháme hořčici. Ragú s vejci upravíme na talíře a ozdobíme řeřichou.
Fotky receptu Zeleninové ragú s hořčičnou omáčkou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!