Použité suroviny receptu Zeleninový salát s rajčatovou omáčkou:
300 g zelených fazolek
| půl hlávky květáku
| 250 g mrkve
| dle chuti: sůl
| 4 uvařená vejce
| 300 g brambor vařených ve slupce
| 1 hlávka salátu
| 1 okurka
| půl svazku cibule s natí
| 3 červené cibule
| 8 lžic kečupu
| dle chuti: pepř, sójová omáčka a kari koření
Postup přípravy receptu Zeleninový salát s rajčatovou omáčkou:
Zeleninu očistíme, opereme fazolky. 10 minut vaříme v osolené vodě. Po 5 minutách přidáme květák rozdělený na růžičky. Nakonec přidáme na kolečka nakrájenou zeleninu a mrkev a ještě zhruba 2 minuty vaříme. Vejce a brambory oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme. Omytý salát natrháme na kousky. Okurku nakrájíme na plátky, cibulku na kolečka. Na zálivku promícháme kečup se sójovou omáčkou a dochutíme kari kořením, solí a pepřem.
Fotky receptu Zeleninový salát s rajčatovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!