Vložil: | inuska |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Zelí s vejci po čínsku:
500 g hlávkového zelí
| cibule, olej, sůl, pepř
| 4 vejce
Postup přípravy receptu Zelí s vejci po čínsku:
Zelí rozebereme na listy, odstraníme žebra a zelí rozkrájíme na jemné proužky. Oloupanou cibuli pokrájíme na jemné proužky, na oleji ji zpěníme, přidáme k ní zelí a na mírném plameni za stálého míchání vaříme 8 minut. Rozšlehaná vejce osolíme, opepříme a nalijeme na zelí, přimícháme tak, aby vejce zůstalo v polotekutém stavu, a rozdělíme na talíře. Podáváme s vařenou rýží.
Fotky receptu Zelí s vejci po čínsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!