Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zelňáky s jalovcovým krémem

fotka Zelňáky s jalovcovým krémem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Zelňáky s jalovcovým krémem:

1 ks cibule  | 300 g zelí  | 300 g brambor  | špetka muškátového oříšku  | 10 g mouky  | 2 ks vajec  |  sůl  |  pepř  | 4 lžíce oleje  | 6 kuliček jalovce  | 1 ks zakysané smetany  | 125 g měkkého tvarohu  | 8 plátků parmské šunky

Postup přípravy receptu Zelňáky s jalovcovým krémem:

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Kysané zelí slijeme a také pokrájíme na menší proužky. Brambory oloupeme a nastrouháme. Pak je v misce smícháme se zelím, cibulí, moukou a vejci. Osolíme a dochutíme pepřem a špetkou muškátového oříšku.

V pánvi rozpálíme olej. Polévkovou lžící do něj sázíme menší hromádky, které rozetřeme do tvaru placiček. Ty z obou stran opečeme dozlatova. Poté je uchováme na teplém místě.

V hmoždíři rozdrtíme zrnka jalovce. Zakysanou smetanu, tvaroh a drcený jalovec ušleháme do hladkého krému a dochutíme solí s pepřem.

Zelné bramboráčky servírujeme s dvěma plátky parmské šunky a jalovcovým krémem.


Fotky receptu Zelňáky s jalovcovým krémem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zelňáky s jalovcovým krémem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !