Použité suroviny receptu Zelný salát s kořením a cibulí:
3 kg hlávkového zelí
| 2 cibule větší
| kmín
| sůl
| cukr
| pepř
| ocet
Postup přípravy receptu Zelný salát s kořením a cibulí:
Hlávkové zelí nakrouháme a dáme vařit se solí a kmínem. Vaříme jen aby bylo na skus. Ani tuhé, ani rozvařené. Větší cibule očistíme a nakrájíme.
Do mísy dáme cibuli a zasypeme ji horkým přecezeným zelím. Tím cibuli spaříme.
Zelný salát s cibulí ochutíme mletým pepřem, mletým cukrem, octem a je-li potřeba ještě solí. Salát musí být sladkokyselý.
Zelný salát s cibulí necháme vychladit a pak můžeme podávat.
Fotky receptu Zelný salát s kořením a cibulí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!