Postup přípravy receptu Žemlové knedlíky s houbovým ragú:
Žemle nakrájíme na kostičky a namočíme je asi na 30 minut do mléka. Cibuli nadrobno nakrájíme a polovinu zesklovatíme na 2 lžících másla. Petrželku posekáme.
Polovinu petrželky, zpěněnou cibuli a rozšlehané vejce přidáme k žemlím, promícháme a okořeníme. Z těsta vyformujeme 8 knedlíků, vhodíme je do vroucí vody a vaříme 15 minut.
Žampiony pokrájíme na plátky a osmahneme na 1 lžíci másla. Přidáme zbylou cibuli a společně opékáme 5 minut. Přilijeme vývar z MAGGI Houbového bujónu, smetanu a povaříme. Osolíme, opepříme a ochutíme muškátovým oříškem.
Vmícháme MAGGI Světlou jíšku a posypeme zbylou petrželkou.
Fotky receptu Žemlové knedlíky s houbovým ragú:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!