Vařená vejce propíchneme 2-3x párátkem. Ve woku rozehřejeme slunečnicový olej a osmažíme vejce tak, aby byla křupavá a dozlatova. Položíme je okapat na papírový ubrousek. Podélně je rozpůlíme a položíme na talíř. Stranou si dáme 1 lžíci oleje, zbytek vylejeme a pak tuto lžíci oleje ve woku rozehřejeme. Na prudkém plameni osmažíme cibuli a chilli papričky, aby byly nazlátlé a lehce křupavé. Necháme je okapat na papír. ubrousku. Ve woku ohřejeme vodu, citronovou šťávu, cukr a Maggi a na mírném plameni povaříme 5 min. do zhoustnutí. Omáčkou přelijeme vejce a lžící na ně nasypeme cibuli a chilli. Podáváme s vařenou rýží.
Fotky receptu Zeťova vejce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!