Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zeťova vejce

fotka Zeťova vejce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Zeťova vejce:

6 natvrdo uvařených a oloupaných vajec  | 4 lžíce slunečnicového oleje  | 1 na kolečka pokrájená cibule  | 2 čerstvé pokrájené chilli papričky  | 1 lžíce cukru  | 1 lžíce vody  | 4 lžíce cirtonové šťávy  | 1 lžíce Maggi  | 3 pytlíky vařené rýže

Postup přípravy receptu Zeťova vejce:

Vařená vejce propíchneme 2-3x párátkem. Ve woku rozehřejeme slunečnicový olej a osmažíme vejce tak, aby byla křupavá a dozlatova. Položíme je okapat na papírový ubrousek. Podélně je rozpůlíme a položíme na talíř. Stranou si dáme 1 lžíci oleje, zbytek vylejeme a pak tuto lžíci oleje ve woku rozehřejeme. Na prudkém plameni osmažíme cibuli a chilli papričky, aby byly nazlátlé a lehce křupavé. Necháme je okapat na papír. ubrousku. Ve woku ohřejeme vodu, citronovou šťávu, cukr a Maggi a na mírném plameni povaříme 5 min. do zhoustnutí. Omáčkou přelijeme vejce a lžící na ně nasypeme cibuli a chilli. Podáváme s vařenou rýží.


Fotky receptu Zeťova vejce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zeťova vejce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !