Použité suroviny receptu Židovská fazolová pomazánka:
400 g fazolí
| 3 vejce
| 2 cibule
| 100 ml oleje
| dle chuti: pepř, sůl a zelená petrželka
Postup přípravy receptu Židovská fazolová pomazánka:
Fazole probereme, pečlivě několikrát ve studené vodě propláchneme a necháme namočené přes noc. Pak je ve stejné vodě uvaříme. Těsně před koncem vaření je osolíme, scedíme vodu, fazole umeleme společně se třemi vajíčky uvařenými na tvrdo. K umletým fazolím s vejci přidáme nadrobno nasekanou cibuli a podle potřeby olej. Podle chuti osolíme, opepříme a posypeme zelenou petrželkou. Vše buď pečlivě promícháme nebo vyšleháme metličkou do pěny.
Fotky receptu Židovská fazolová pomazánka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!