Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Židovský kaviár - paštika

fotka Židovský kaviár - paštika
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Židovský kaviár - paštika:

500 g kuřecí játra (játra - ev. kachní, husí)  | 1 cibule  | 1 - 2 stroužky česneku  |  sůl  |  pepř  | 2 vařené žloutky  | 200 ml husí - kachní sádlo

Postup přípravy receptu Židovský kaviár - paštika:

Cibuli na drobno nakrájíme, zpěníme na části sádla. Přidáme kousky jater, přidáme utřený česnek, opékáme. Osolíme, opepříme. Necháme vychladnout, umeleme, přidáme rozmělněné žloutky a smícháme s roztopenou, tekutou mastí. Dáme např.. do kelímků, dózičiek. Povrch můžeme také polít tenkou vrstvou masti, nebo po vychladnutí dáme kousek kuchyňské fólie - kvůli přístupu vzduchu. Skladujeme v chladničce.

Poznámka: Židé mají zakázáno konzumovat vepřové maso - proto pečeně Drůbeží i mast. Já, jako nežidovka, zásady kašrutu dodržovat nemusím a paštiku vyrábím s vepřovým sádlem. Chutná na čerstvém chlebu, ale zvykneme si ji natírat i na lokše. Plus kyselá okurka, feferonka, kyselé zelí a skleničku vínka z malokarpatských vinic ...


Fotky receptu Židovský kaviár - paštika:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Židovský kaviár - paštika
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !