Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.12. 2024
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zmrzlina petits fours

fotka Zmrzlina petits fours
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Zmrzlina petits fours:

1 kg vanilkové, citronové nebo čokoládové zmrzliny  | 100 g bílé čokolády  | 100 g hořké čokolády na vaření nebo čokoládavé polevy

Postup přípravy receptu Zmrzlina petits fours:

Zmrzlinu důkladně prochladíme. Nakrájíme na hranolky asi 3x4 cm.
Obě čokolády rozpustíme ve vodní lázni s po­krmovým tukem a polevu připravíme podle návo­du. Necháme poněkud vychladnout. Poleva musí být ještě tekutá, nesmí však být teplá.
Pracovní plochu pokryjeme velkým archem pergamenového papíru. Kostky zmrzliny položí­me na kuchyňskou mřížku a přelijeme z poloviny bílou a tmavou polevou. Ozdobíme dekoračními srdéčky a lístky, pistáciemi a obložíme višněmi. Až do podávání uchováváme v mrazničce.
Podáváme podlité višňovou šťávou nebo čokoládovou polevou. Zmrzlinu petits fours můžeme vyrobit do zásoby a uchovat v mrazničce.


Fotky receptu Zmrzlina petits fours:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zmrzlina petits fours
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !