Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ovocné zmrzlinové suflé

Ovocné zmrzlinové suflé
14. 06. 2008 Zmrzlina a poháry ++++-_____
Příprava receptu Ovocné zmrzlinové suflé: Na suflé použijeme formičky o průměru asi 10 cm. Z pergamenového papíru nastříháme 4 pruhy o rozměrech 10 x 36 cm. Pergamenové pruhy obtočíme kolem formiček tak, aby přečnívaly o 4 až 5 cm nad horní o ... …více»

Chlazené nočky

Chlazené nočky
14. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +++++-____
Příprava receptu Chlazené nočky: Čokoládu nalámeme a přidáme k ní margarín (nebo máslo). Žloutky se 3 g cukru ušleháme ve vodní lázni do hustého krému. Ušleháme smetanu a tuhý sníh z bílků. Žloutkový krém smícháme s čokoládou, nechám ... …více»

Meruňková miska

Meruňková miska
14. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +++++++___
Příprava receptu Meruňková miska: Omyté meruňky vypeckujeme, překrojíme a nakrájíme. Kousky meruněk s jablečnou šťávou při mírné teplotě asi 5 minut podusíme. Meruňky přecedíme, šťávu dáme stranou. Do šťávy zamícháme želírovací cukr, ... …více»

Smetana s lískovými oříšky a rozinkami v koňaku

Smetana s lískovými oříšky a rozinkami v koňaku
13. 06. 2008 Zmrzlina a poháry ++++-_____
Příprava receptu Smetana s lískovými oříšky a rozinkami v koňaku: Rozinky vsypeme do koňaku a necháme změknout, šlehačku vyšleháme a dáme do mrazáku ztvrdnout. Mezitím nasekáme nahrubo lískové oříšky, na másle osmažíme několik krajíčků biskupského chleba a pocukruje ... …více»

Mandlové oplatky se zmrzlinou

Mandlové oplatky se zmrzlinou
13. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +++-______
Příprava receptu Mandlové oplatky se zmrzlinou: Polovinu mandlí rozmixujeme s máslem, přimícháme cukr a mouku. Z těsta tvarujeme malá tenká kolečka, posypeme lžící nasekaných mandlí a pečeme na plechu (vyloženém pečicím papírem) při teplotě 160°C z ... …více»
 

Pěna z bílé čokolády

Pěna z bílé čokolády
11. 06. 2008 Zmrzlina a poháry ++++-_____
Příprava receptu Pěna z bílé čokolády: Mango a kiwi nakrájíme na kostičky a svaříme s kapkou vody. Necháme vychladit. Smetanu s vanilkovým cukrem přivedeme k varu a přidáme čokoládu rozlámanou na kousky. Necháme rozpustit. Přidáme nabobtna ... …více»

Piškoty s malinami a šlehačkou

Piškoty s malinami a šlehačkou
11. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +++++-____
Příprava receptu Piškoty s malinami a šlehačkou: Do mixéru dáme maliny s piškoty a zpracujeme. Přendáme do pohárů nebo na talířky a zdobíme ušlehanou šlehačkou. ... ... …více»

Jahody se šlehačkou, máslovými sušenkami, marmeládou a rumem

Jahody se šlehačkou, máslovými sušenkami, marmeládou a rumem
9. 06. 2008 Zmrzlina a poháry +++_______
Příprava receptu Jahody se šlehačkou, máslovými sušenkami, marmeládou a rumem: Jahody zasypeme cukrem, po chvíli přidáme marmeládu rozmíchanou s vodou a rumem a promícháme. Směsí naplníme půlky pohárů, doplníme je polotuhou ušlehanou smetanou, posypeme sušenkami rozmačkanými v u ... …více»

Zmrzlina s cukrovým rybízem

Zmrzlina s cukrovým rybízem
9. 06. 2008 Zmrzlina a poháry ++++-_____
Příprava receptu Zmrzlina s cukrovým rybízem: Rybíz i se stopkami opatrně opláchneme, namočíme do bílků lehce rozšlehaných se 2 lžícemi vody, obalíme v cukru a necháme asi 3 hodiny schnout, položené na pečicím papíru na suchém teplejším místě. Zm ... …více»

Třešňová bomba pro dospělé

Třešňová bomba pro dospělé
9. 06. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++____
Příprava receptu Třešňová bomba pro dospělé: Třešně zasypeme cukrem, po 10 minutách přilijeme griotku a necháme přes noc odležet v chladu. Pak třešně naplníme do pohárů, dolijeme vaječným likérem a ozdobíme třešněmi, případně i šlehačkou nebo zm ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !