Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chlazené nočky

fotka Chlazené nočky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Chlazené nočky:

125 g čokolády na vaření  | 20 g margarínu  | 2 vejce  | 70 g cukru  | 50 ml smetany  | 200 g žervé  | 2 hrušky  | 100 ml suchého bílého vína  | 2 cl hruškového likéru  | 1 svazek máty

Postup přípravy receptu Chlazené nočky:

Čokoládu nalámeme a přidáme k ní margarín (nebo máslo). Žloutky se 3 g cukru ušleháme ve vodní lázni do hustého krému. Ušleháme smetanu a tuhý sníh z bílků. Žloutkový krém smícháme s čokoládou, necháme vychladnout, vmícháme šlehačku, sníh a žervé. Uložíme na 60 minut do mrazáku, občas zamícháme. Na omáčku oloupeme hrušky, rozčtvrtíme a vykrojíme jádřinec. Doměkka je podusíme ve víně se 40 g cukru. Propasírujeme a ochutíme hruškovým likérem. Omáčku rozdělíme na 4 talířky, z čokoládového krému vykrájíme nočky a narovnáme do omáčky. Ozdobíme čerstvým ovocem a několika lístky máty. Nemáme-li hrušky, můžeme použít broskve, případně jiné ovoce.


Fotky receptu Chlazené nočky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Chlazené nočky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !