1 mango
| 2 kiwi
| 300 ml smetany
| 1 vanilkový cukr
| 1 tabulka bílé čokolády
| 3,5 plátku želatiny
| 150 g žervé
| 900 ml smetany
| 100 g dušeného ovoce
Postup přípravy receptu Pěna z bílé čokolády:
Mango a kiwi nakrájíme na kostičky a svaříme s kapkou vody. Necháme vychladit. Smetanu s vanilkovým cukrem přivedeme k varu a přidáme čokoládu rozlámanou na kousky. Necháme rozpustit. Přidáme nabobtnalou želatinu, kterou připravíme podle návodu a přimícháme žervé. Ušleháme 900 ml smetany a opatrně přimísíme do krému. Do mističek rozdělíme ovoce a překryjeme pěnou. Před podáváním dobře vychladíme.
Fotky receptu Pěna z bílé čokolády:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!