Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tvarohový nanuk Míša

Tvarohový nanuk Míša
28. 02. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++++-_
Příprava receptu Tvarohový nanuk Míša: Kysanou smetanu v míse rozšleháme s cukrem a vanilkovými cukry. Přidáme tvaroh a vše dále řádně prošleháme. Nalijeme do jakékoliv formy, formiček, přepravky od vajec-musí být řádně umytá a hlavně z u ... …více»

Tvarohové kopečky s malinovou omáčkou

Tvarohové kopečky s malinovou omáčkou
28. 02. 2008 Zmrzlina a poháry +++++_____
Příprava receptu Tvarohové kopečky s malinovou omáčkou: Želatinu dáme nabobtnat. Tvaroh, 125 g cukru a sůl promícháme metlou na šlehání. Ušleháme si zvlášt bílky a smetanu. Želatinu vy­mačkáme, rozpustíme a zamícháme do tvarohu. Postupně vmícháme šlehačku ... …více»

Tiramisu s čajem a pomeranči

Tiramisu s čajem a pomeranči
28. 02. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++++__
Příprava receptu Tiramisu s čajem a pomeranči: Čaj zalijeme vroucí vodou, necháme 5 min. louhovat a poté jej přecedíme. Jeden pome­ranč omyjeme, osušíme a kůru z něj nastrouháme. Zbylé pomeranče oloupeme, nakrájíme na kousky a zachytíme šťávu. Smí ... …více»

Tiramisu á la Rocher

Tiramisu á la Rocher
28. 02. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++-___
Příprava receptu Tiramisu á la Rocher: Troubu předehřejeme na 175 °C. Vejce, 100 g cukru a horkou vodu ušleháme do pěny. Zapra­cujeme mouku s kypřícím práškem. Formu vymastí­me a naplníme těstem. Pečeme asi 15 minut. Piškot necháme vychla ... …více»

Timbala s jahodovou oblohou

Timbala s jahodovou oblohou
28. 02. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++____
Příprava receptu Timbala s jahodovou oblohou: Jahody omyjeme a necháme okapat. 150 g odlo­žíme, zbytek rozmělníme a protřeme sítem. Želatinu necháme nabobtnat, vymačkáme, roz­pustíme a vmícháme do pyré. Vymažeme 4 formič­ky, naplníme je trochou ... …více»
 

Tartuffo z různých druhů zmrzliny

Tartuffo z různých druhů zmrzliny
28. 02. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++++__
Příprava receptu Tartuffo z různých druhů zmrzliny: V horké vodní lázni ušleháme dotuha 3 žloutky s cukrem a medem. Přidáme silnou kávu a mícháme, až krém vychladne. Ušleháme dotuha smetanu a do krému jí přimícháme jen třetinu. Necháme 2 hod. mrazit. V ... …více»

Tiramisu s kiwi

Tiramisu s kiwi
28. 02. 2008 Zmrzlina a poháry +++++++___
Příprava receptu Tiramisu s kiwi: Ušleháme do pěny 3 žloutky s horkou vodou. Postupně přidáváme moučkový cukr. Z bílků a soli ušleháme sníh a položíme na ušlehané žloutky a navrch prosijeme mouku a solamyl s kypřícím práškem. Opatrně ... …více»

Třešňový tvaroh se zmrzlinou

Třešňový tvaroh se zmrzlinou
27. 02. 2008 Zmrzlina a poháry +++++++___
Příprava receptu Třešňový tvaroh se zmrzlinou : Třešně zbavíme stopek, propláchneme vodou a necháme je oschnout. Třešně vypeckujeme a rozmixujeme v mixéru. Z citronu vymačkáme šťávu. Polovinu třešňové hmoty smícháme s citronovou šťávou, cuk ... …více»

Dezert s jahodami a vanilkou

Dezert s jahodami a vanilkou
27. 02. 2008 Zmrzlina a poháry ++++++____
Příprava receptu Dezert s jahodami a vanilkou : Jahody očistíme, důkladně omyjeme a nakrájíme na kousky. Žloutek a pudinkový prášek rozšleháme v mléce. Za stálého míchání vaříme 30 sekund. Potom přilejeme kondenzované mléko a rozmícháme ve směs ... …více»

Mango s ovesnými vločkami

Mango s ovesnými vločkami
27. 02. 2008 Zmrzlina a poháry +++++_____
Příprava receptu Mango s ovesnými vločkami: Ostrým nožem rozpůlíme manga těsně u pecky. Opatrně oloupeme a nakrájíme na kostky. Na pánvi rozpustíme máslo a cukr, přidáme ovesné vločky a za stálého míchání je opékáme 4-5 minut dozlatova. Nechám ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !