Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Domácí rýžová zmrzlina

Domácí rýžová zmrzlina
13. 09. 2007 Zmrzlina a poháry +++_______
Příprava receptu Domácí rýžová zmrzlina: Rýži uvaříme v mléce a rozmixujeme. Postupně k rýži přidáme mléko, cukr a bílky, napolo ušlehané na sníh. Vše vložíme do kotlíku a ve vodní lázni zahříváme až k bodu varu (nevaříme). Stáhneme z ohně a ... …více»

Domácí kakaová zmrzlina

Domácí kakaová zmrzlina
13. 09. 2007 Zmrzlina a poháry ++++-_____
Příprava receptu Domácí kakaová zmrzlina: Kakao rozpustíme v trošce mléka (je-li instantní kakao sladké, dáme méně cukru). Smetanu, cukr a žloutky smícháme, metlou našleháme a ve vodní lázni zahříváme až k bodu varu (nevaříme !). Stáhneme z o ... …více»

Čokoládový krém Fantazie

Čokoládový krém Fantazie
12. 09. 2007 Zmrzlina a poháry +++_______
Příprava receptu Čokoládový krém Fantazie: Obě suroviny smícháme v kastrolku a přivedeme je za stálého míchání do varu. Odstavime, promícháme a naplníme poháry. Necháme ztuhnout a můžeme dozdobit ovocem a šlehačkou. Je to opravdu fantazie! ... …více»

Čokoládovo-mátová zmrzlina

Čokoládovo-mátová zmrzlina
12. 09. 2007 Zmrzlina a poháry +++_______
Příprava receptu Čokoládovo-mátová zmrzlina: Mátové listy co nejjemněji nakrájejte a smíchejte s 25 g cukru. Ve vodní lázni rozpusťte 50 g čokolády. Odstavte, přidejte žloutky a šlehejte do zhoustnutí. Ušlehejte pevnou šlehačku a přidejte do ní ... …více»

Banánový krém

Banánový krém
12. 09. 2007 Zmrzlina a poháry +++_______
Příprava receptu Banánový krém: Z mléka, v němž jsme rozmíchali pudinkový prášek, a cukr uvaříme hustý pudink. Za občasného míchání ho necháme vychladnout. Tvaroh smícháme s nastrouhanými banány (kousek si necháme na ozdobu), zakape ... …více»
 

Čínský dezert

Čínský dezert
12. 09. 2007 Zmrzlina a poháry ++________
Příprava receptu Čínský dezert: Do kastrolu dáme trochu vody, přidáme cukr a přivedeme k varu. Nevaříme, jen prohřejeme. Odstavíme a vmícháme kousky másla. Do misek dáme ovoce i se šťávou, na něj dáme kopečky zmrzliny a ozdobíme lís ... …více»

Vrstvený dezert s makronkami

Vrstvený dezert s makronkami
10. 09. 2007 Zmrzlina a poháry ++++______
Příprava receptu Vrstvený dezert s makronkami: Makronky dáme do plastového sáčku a válečkem je rozdrobíme. Banány nakrájíme na plátky a ihned pokapeme citrónovou šťávou. Tvaroh dohladka utřeme se smetanou a polovinou krému naplníme čtyři dezertní ... …více»

Krém krönung

Krém krönung
9. 09. 2007 Zmrzlina a poháry +++_______
Příprava receptu Krém krönung: Želatinu namočíme, 200 ml smetany zahřejeme v hrnci společně s kávou. Oddělíme bílky a žloutky. 100 g cukru, vanilkový cukr a žloutky umícháme vařečkou do pěny. Pěnu pomalu přidáme do horké směsi kávy ... …více»

Bomba na letní vedra

Bomba na letní vedra
9. 09. 2007 Zmrzlina a poháry ++++-_____
Příprava receptu Bomba na letní vedra: Do větší mísy dáme tvaroh, jogurt, med nebo cukr a umícháme do jednolité hmoty. Přidáme na malé kousky pokrájené ovoce (kompotované nebo čerstvé) a rozinky. Na vlažnou plotýnku (na elektřině na stupeň ... …více»

Piškotová dobrota

Piškotová dobrota
9. 09. 2007 Zmrzlina a poháry +++-______
Příprava receptu Piškotová dobrota: Zakysanou smetanu smícháme s lučinou a krystalovým a vanilkovým cukrem. Vzniklý smetanový krém rozdělíme stejnoměrně do tří misek a do jedné přimícháme lžíci kakaa. Nachystáme si větší mísu, do které ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !