Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čokoládovo-mátová zmrzlina

fotka Čokoládovo-mátová zmrzlina
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Čokoládovo-mátová zmrzlina:

225 g listů máty peprné  | 50 g práškového cukru  | 75 g čokolády  | 2 ks vejce (žloutek a bílek zvláť)  | 275 ml šlehačky

Postup přípravy receptu Čokoládovo-mátová zmrzlina:

Mátové listy co nejjemněji nakrájejte a smíchejte s 25 g cukru. Ve vodní lázni rozpusťte 50 g čokolády. Odstavte, přidejte žloutky a šlehejte do zhoustnutí. Ušlehejte pevnou šlehačku a přidejte do ní nakrájenou mátu. Šlehačku s mátou promíchejte s vychlazenou čokoládovou masou. Dejte zmrazit. Když zmrzlina začne tuhnout ještě ji 2 minuty šlehejte. Vraťte na mrazák a každých 45 minut ji zlehka promíchejte. Z bílků ušlehejte sníh. Přimíchejte zbylý cukr a sníh lehce vmíchejte do zmrzliny. Nakonec přimíchejte zbylou čokoládu a zmrzlinu vložte zase ne mrazák.
Čokoládovo-mátovou zmrzlinu podávejte obloženou mátovými listy namočenými v rozehřáté čokoládě.



Fotky receptu Čokoládovo-mátová zmrzlina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čokoládovo-mátová zmrzlina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !