Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.12. 2024
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Timbala s jahodovou oblohou

fotka Timbala s jahodovou oblohou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 23

Použité suroviny receptu Timbala s jahodovou oblohou:

500 g jahod  | 5 plátků bílé želatiny  | 350 g smetany  | 1 limetu  |  lístky máty na ozdobu

Postup přípravy receptu Timbala s jahodovou oblohou:

Jahody omyjeme a necháme okapat. 150 g odlo­žíme, zbytek rozmělníme a protřeme sítem.
Želatinu necháme nabobtnat, vymačkáme, roz­pustíme a vmícháme do pyré. Vymažeme 4 formič­ky, naplníme je trochou jahodového pyré a dáme do chladu. Zbylé želé chladíme, dokud nezačne želírovat. Smetanu ušleháme a zamícháme do pyré. Směs rozdělíme do formiček a dáme na 3 hodiny chladit.
Zbylé jahody nakrájíme na plátky. Limetu omyje­me, osušíme, kůru nakrájíme na tenké proužky a vy­mačkáme šťávu. Jahody růžicovitě rozprostřeme na 4 talíře a zalijeme 2 lžičkami šťávy. Formičky nakrát­ko postavíme do horké vody a tímbalu vyklopíme na jahodovou oblohu. Ozdobíme lístky máty.

Tip: Jako formičky na timbalu můžeme použit šálky na kávu nebo skleničky.


Fotky receptu Timbala s jahodovou oblohou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Timbala s jahodovou oblohou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !