Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tiramisu á la Rocher

fotka Tiramisu á la Rocher
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Tiramisu á la Rocher:

3 lžíce horké vody  | 3 vejce  | 160 g cukru  | 100 g polohrubé mouky  | 1/2 lžičky prášku do pečiva  | 4 cl expresa  | 2 cl kávového likéru  | 2 pomeranče  | 250 g mascarpone  | 250 g tvarohu  | 30 g sekaných lískových ořechů  | 4 bonbóny Ferrero Rocher

Postup přípravy receptu Tiramisu á la Rocher:

Troubu předehřejeme na 175 °C. Vejce, 100 g cukru a horkou vodu ušleháme do pěny. Zapra­cujeme mouku s kypřícím práškem. Formu vymastí­me a naplníme těstem. Pečeme asi 15 minut.
Piškot necháme vychladnout. Vypichujeme koleč­ka o průměru 5 cm. Espreso smícháme s likérem. Pomeranče oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
Z mascarpone, tvarohu a 60 g cukru utřeme krém. Na dno každé sklenice položíme piškotové kolečko, zakapeme směsí espresa a likéru, přiložíme plátek pomeranče, posypeme ořechy a potřeme mascarponovým krémem. Celý postup opakujeme třikrát. Tiramisu chladíme asi 60 minut. Podáváme ozdobené bonbonem Ferrero Rocher.


Fotky receptu Tiramisu á la Rocher:

Tiramisu á la Rocher
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Tiramisu á la Rocher
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !