Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.12. 2024
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zmrzlinová pizza

fotka Zmrzlinová pizza
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Zmrzlinová pizza:

2 vejce  | 200 ml mléka  | 1 lžíce cukru  | 120 g hladké mouky  | špetka soli  | 3 lžíce oleje  | 500 g jahod  | 50 g moučkového cukru  | 2 nektarinky  | 12 kopečků jogurtové zmrzliny  | 4 lžíce pražených mandlových lupínků

Postup přípravy receptu Zmrzlinová pizza:

Žloutky smícháme s mlékem a cukrem. Metlou postupně zapracujeme mouku. Z bílků se špetkou soli ušleháme sníh a přimícháme do těsta.
Na pánvi (teflonové) v rozpáleném oleji usmažíme postupně 4 omelety. Zcela vystydlé je rozdělíme na talíře.
Jahody (očištěné čerstvé, mražené, kompotované) rozmixujeme a protlačíme sítem. Přidáme moučkový cukr (v případě kompotovaných jahod snížíme předepsanou dávku cukru). Protlakem namažeme omelety. Nektarinky omyjeme, osušíme, vypeckujeme a rozkrájíme na tenké nudličky.
Na každou omeletu rozložíme 3 kopečky zmrzliny. Doprostřed nasypeme nudličky nektarinek. Podáváme posypané mandlovými lupínky.


Fotky receptu Zmrzlinová pizza:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zmrzlinová pizza
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !