Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna? Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 16.11. 2018
Dnes má svátek Otmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Anglické dušené vepřové

fotka Anglické dušené vepřové
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 150 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Anglické dušené vepřové:

500 g vepřového masa  | 500 ml vývaru  | 1 cibule  | 1 mrkev  | 1 celer  | 1 pórek  |  očištěné brambory  |  bobkový list  |  tymián  |  rozmarýn  |  hladká mouka  |  sůl  |  olej

Postup přípravy receptu Anglické dušené vepřové:

Maso nakrájíme na kousky, které osmažíme a podusíme na oleji. Přidáme najemno nakrájenou cibulku, vše vložíme do zapékací mísy, přelijeme vývarem, osolíme, poskládáme na plátky nakrájenou zeleninu, okořeníme a nakonec poklademe plátky brambor. Vše polijeme olejem a asi hodinu necháme zapéct ve vyhřáté troubě.


Fotky receptu Anglické dušené vepřové:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Anglické dušené vepřové
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !