8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové koleno s cibulí na tymiánu

fotka Vepřové koleno s cibulí na tymiánu
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Vepřové koleno s cibulí na tymiánu:

1 střední koleno  | 300 ml červeného vína  | 3 lžíce olivového oleje  | 4 snítky tymiánu  | 4 velké cibule  |  velká hrst čerstvě nasekané petrželky  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřové koleno s cibulí na tymiánu:

Troubu předehřejeme na 160 stupňů. Koleno osolíme, opepříme a ze všech stran opečeme na oleji (cca 8 minut). Poté jej přendáme na velký talíř. Do kastrolu vsypeme nadrobno pokrájenou cibuli a smažíme na oleji asi 10 minut. Vsypeme většinu rozdrobeného tymiánu a pečeme ještě asi minutu. Maso položíme na cibuli a zalijeme vínem. Přikryjeme poklicí, vložíme do trouby a pečeme asi 3 hodiny, dokud maso nezkřehne. Těsně před podáváním jej posypeme zbylým tymiánem a nasekanou petrželkou.



Fotky receptu Vepřové koleno s cibulí na tymiánu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vepřové koleno s cibulí na tymiánu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !