Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Anglický květákový mls

fotka Anglický květákový mls
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Anglický květákový mls:

1 květák  | 4 kuřecí řízky  | 1 jarní cibulka  | 1 plechovka kukuřice  | 150 g plísňový sýr (niva, modrá plíseň, pro silnější povahy doporučuji gorgonzolu či syrečky)  |  olivový olej  | 3 vajíčka  | 150 g mouka  | 150 ml mléko  |  curry  |  muškátový ořech  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Anglický květákový mls:

Květák uvaříme do skoro měkka, nakrájíme na mozeček a dáme do větší mísy. Na olivovém oleji osmahneme kuře s curry a muškátovým ořechem. Přimícháme ke květáku, přidáme nakrajenou cibulku, kukuřici a nakrájený či nastrouhaný sýr a dáme do zapékací mísy. Na zbylém oleji připravime jíšku, zalijeme mlékem, osolíme, opepříme a okořeníme. Květákovou směs zalijeme omáčkou a navrch přidáme rozšlehaná vejce. Dáme zapéct do trouby a pečeme tak dlouho, dokud se neudělá křupavá krusta (asi 30 minut na 200 °C).
Podáváme s jakoukoliv bramborovou přílohou.


Fotky receptu Anglický květákový mls:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Anglický květákový mls
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !