Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 19.04. 2018
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Archandělská pečeně

fotka Archandělská pečeně
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Archandělská pečeně:

300 g svíčkové  | 300 g brambor  | 60 g sušených hub  |  cibule  | 100 g másla  | 150 g strouhaného sýra  | 3-4 rajčata  |  pepř, sůl, sekaná petržel  |  kysaná smetana

Postup přípravy receptu Archandělská pečeně:

Očištěnou svíčkovou nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na tuku. Zvlášť si opečeme houby, jež jsme si namočili a trochu povařili, zvlášť oepečeme nadrobno nakrájenou cibuli a oloupaná rajčaa. Brambory uvaříme, pokrájíme na plátky a rozložíme na pekáč, který jsme předem vymazali máslem. Na vrstvu brambora pložíme vrstvu masa, hub, cibule a rajčat, vše zalijeme kysanou smetanou a posypeme sýrem. Zapečeme ve středně horké troubě. Před podáním posypeme sekanou petrželkou.


Fotky receptu Archandělská pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Archandělská pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !