Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Aromatická vepřová pečínka

fotka Aromatická vepřová pečínka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Aromatická vepřová pečínka:

900 g vepřové krkovice nebo plece bez kostí  | 3 středně velké cibule  | 10 ks jalovcových bobulek  | 10 ks hřebíčků  | 2 velké bobkové listy  | 3 lžíce sádla  | 1/ 2 lžičky sušené majoránky  | 1 lžička soli

Postup přípravy receptu Aromatická vepřová pečínka:

Troubu předehřejte na 220 C. Maso umyjte. Ze všech stran ho osolte a sůl ještě chvíli masírujte do masa. Všechny cibule oloupejte, překrojte napůl a pokrájejte na půl centimetrové plátky. Pokrájenou cibuli vložte na dno pekáčku, a přidejte všechna koření kromě majoránky. Na cibuli položte maso a potřete ho sádlem. Vše zasypte majoránkou, zakryjte poklicí a vložte do vyhřáté trouby. Po hodině pečení snižte teplotu na 150 C. Pečte bez odkrývání ještě 10 min, poté opatrně sejměte poklici, přelijte maso vypečenou šťávou a dopékejte ještě asi 30 min.


Fotky receptu Aromatická vepřová pečínka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Aromatická vepřová pečínka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !