Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Balkánské zapečené jehněčí

fotka Balkánské zapečené jehněčí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Balkánské zapečené jehněčí:

3/4 kg jehněčí kýty  | 6 dkg oleje  | 5 dkg rostlinného tuku  | 5 dl kysané smetany  | 4 vejce  | 3 stroužky česneku  | dle chuti: petrželka a sůl

Postup přípravy receptu Balkánské zapečené jehněčí:

Z kýty nakrájíme menší plátky, mírně naklepeme, osolíme a na oleji opečeme po obouch stranách. Pekáček vymažeme tukem a vložíme opečené maso. Ve smetaně rozšleháme vejce, přidáme česnek se solí, sekanou petrželku, promícháme a vlijeme na maso. Zapékáme v troubě asi 20 minut. Porce krájíme nožem a podáváme s hranolky.


Fotky receptu Balkánské zapečené jehněčí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Balkánské zapečené jehněčí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !