Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.10. 2018
Dnes má svátek Brigita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bami goreng

fotka Bami goreng
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Bami goreng:

2 - 3 střední cibule nakrájené na silnější půlkolečka  | 1 větší mrkev nakrájená na tenké šikmé plátky nebo nudličky  | 200 - 250 g žampiónů nakrájených na plátky  | 2 - 3 stroužky česneku rozmačkané či utřené se solí  | 250 g kuřecího masa (prsíčka) nakrájená na krátké  | 1 - 2 lžičky koření Nasi Goreng  | 250 g špaget uvařených al dente v osolené vodě a dobře odkapaných a promaštěných olejem  |  olej, sůl, kari

Postup přípravy receptu Bami goreng:

Ve velké a hluboké pánvi (nebo Woku) rozpálíme 2–3 lžíce oleje. Pracujeme velmi rychle na velkém plameni.Přidáme naložené maso a velice rychle opékáme, za občasného promíchání, asi tak 3–4 minuty až je všechno maso hnědé. Nesolíme. Pak hned přendáme maso z pánve do misky. Dolijeme 2–3 lžíce oleje,rozpálíme a vsypeme cibuli a mrkev a chvíli restujeme.Po chvíli (cca 2minuty) přidáme česnek, promícháme a hned přidáme 3–4 plné lžičky indického kari, promícháme. Chvíli ještě restujeme a přidáme žampióny.Promícháme, osolíme (3 – 4 pořádné špetky), zmírníme trochu plamen a za občasného míchání restujeme dokud žampióny nepustí vodu a nezmenší svůj objem tj. cca. 4 – 5 minut. Pak přidáme opečené maso z misky, promícháme, osolíme podle chuti a hotovo – odstavíme pánev. Na druhé velké pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a přidáme uvařené špagetky. Na velkém plameni chvíli intenzivně opékáme (cca. 3–5 minut). Můžeme posypat trochou kari a pak přidáme směs z první pánve. Velmi dobře promícháme a ještě asi minuty restujeme.


Fotky receptu Bami goreng:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bami goreng
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky