Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Nakládané zelí - nejoblíbenější receptyNakládané zelí - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.08. 2018
Dnes má svátek Johana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Blesková jatýrka se zázvorem

fotka Blesková jatýrka se zázvorem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Blesková jatýrka se zázvorem:

300 g drůbež. jater  | 2 naťové cibulky  | 1 paprika  | lžičku ml. zázvoru  | 50 ml červeného vína  | 2 lžičky solamylu  | dle potřeby sůl a cukr  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Blesková jatýrka se zázvorem:

Játra omyjte, odblaňte a nakráj. na kousky. Osmahněte na oleji, podlijte vínem a duste do poloměkka. Přidejte nak. papriku, cibuli nebo pórek, zázvor a ještě chvíli duste. V troše vody rozmíchejte solamyl, smíchejte se směsí a vařte jednu minutu. Osolte. Podávejte s hranolky nebo kroketami.


Fotky receptu Blesková jatýrka se zázvorem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Blesková jatýrka se zázvorem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !