600 g hov.roštěnce vcelku
| 1 ks cibule
| 2 stroužky česneku
| trochu soli a pepře
| 5 lžic oleje
| 1 lžíce másla
| 2 lžičky sekané petrželky
Postup přípravy receptu Bostonský roštěnec:
Maso na povrchu nožem křížem nařízneme asi 1/2 cm do hloubky, potřeme rozemletou cibulí a česnekem rozmíchanými v troše oleje se solí a pepřem. Takto potřené maso opečeme zprudka na oleji po všech stranách. Potom mírně podlijeme a pečeme pozvolna doměkka. Hotové podáváme nakrájené na plátky, potřené máslem a sypané sekanou petrželkou. Lze podávat i studené. Vhodnou přílohou je chléb.
Fotky receptu Bostonský roštěnec:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!