Velký roční horoskop na rok 2019Velký roční horoskop na rok 2019 Jarní prázdniny 2019 - termínyJarní prázdniny 2019 - termíny 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vyrobit budku z prkna?Jak vyrobit budku z prkna?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.02. 2019
Dnes má svátek Petr
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bramborový závin se zelím

fotka Bramborový závin se zelím
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Bramborový závin se zelím:

300 g uzeného masa  | 300 g kysaného zelí  | 500 g brambor  | 1 stroužek česneku  | 3 ks vejce  | 50 g dětské krupice  | 50 g tuku  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Bramborový závin se zelím:

Kysané zelí podusíme na tuku (lze použít i sádlo), přidáme stroužek prolisovaného česneku, pepř a sůl. Umeleme asi 300 g vařeného uzeného masa (může být i klobása) a vmícháme do zelí.

Mezitím si uvaříme brambory ve slupce, které vychladlé prolisujeme a smícháme s hrubou moukou, dětskou krupicí, solí a vejcem. Z bramborového těsta vyválíme plát, pokryjeme jej zelnou náplní, srolujeme a zabalíme do vlhké čisté utěrky. Konce svážeme pevně provázkem.

Bramborový závin se zelím vaříme v osolené vodě ve větším hrnci asi 30 minut.


Fotky receptu Bramborový závin se zelím:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bramborový závin se zelím
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !