Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Brambory s párkovým ježkem

fotka Brambory s párkovým ježkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Brambory s párkovým ježkem:

500 g velkých brambor  | 300 g koktejlových párků  |  kelímek zakysané smetany  | 3 jarní cibulky  | 2 stroužky česneku  |  olej  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Brambory s párkovým ježkem:

Brambory dobře opereme ve studené vodě, uvaříme ve slupce doměkka a necháme vychladnout. Pak je podélně rozpůlíme a vnitřky lehce vydlabeme malou lžičkou. Půlky brambor rozložíme na plech vydlabanou stranou nahoru, potřeme olejem, vložíme do trouby vyhřáté na 190 °C a upečeme dozlatova.

Vydlabané vnitřky brambor smícháme s jemně nakrájenou cibulkou, nasekaným česnekem a zakysanou smetanou a dochutíme solí a pepřem.

Párečky na povrchu úhlopříčně nařízneme na čtverečky a po stranách do kříže, vložíme je do pánve na rozpálený olej a ze všech stran opečeme. Opečené brambory naplníme smetanovým krémem, na každou položíme párkového ježka nebo jen jeho polovinu a ihned podáváme.




Fotky receptu Brambory s párkovým ježkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory s párkovým ježkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !