Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory s uzeným pro šváru

fotka Brambory s uzeným pro šváru
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Brambory s uzeným pro šváru:

1 kg brambor  | 1 kg uzené rolky nebo jiného uzeného masa  | 2 cibule  | 6 stroužků česneku  | 3 lžíce sádla  | 15 dkg eidamu  | 1 lžíce soli  | 2 lžíce grilovacího koření nebo jiné kořenící směsi na pečená či grilovaná masa  | 3 vejce  | 100 ml zakysané smetany

Postup přípravy receptu Brambory s uzeným pro šváru:

Brambory uvaříme ve slupce a vychladlé oloupeme a nakrájíme na kolečka. Na pánvičce na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, přidáme na kostičky nakrájené uzené maso, které okořeníme grilovacím kořením nebo jinou podobnou směsí, a opečeme. Pekáč vymažeme sádlem, naspod dáme polovinu brambor, osolíme, na to vlijeme celý obsah pánvičky, posypeme polovinou strouhaného sýra, přidáme další vrstvu brambor, které osolíme a posypeme zbylým sýrem.
Vložíme do trouby předehřáté na 180°C, krátce zapečeme a asi po deseti minutách zalijeme vejci rozšlehanými se zakysanou smetanou. Dopékáme ještě dalších 20 až 30 minut.


Fotky receptu Brambory s uzeným pro šváru:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory s uzeným pro šváru
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !