Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory zapečené s pivem

fotka Brambory zapečené s pivem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 13

Použité suroviny receptu Brambory zapečené s pivem:

1 kg syrových brambor  | 40 dkg masa (vepřové, kuřecí, hovězí nebo mleté)  | lžíce tuku  | 5 rajčat  |  plechovka fazolí ve slaném nálevu (lepší červené)  |  sladká paprika  |  pivo

Postup přípravy receptu Brambory zapečené s pivem:

Maso nakrájíme na nudličky a krátce osmahneme na lžíci tuku v nádobě, která se hodí i na pečení v troubě. (Mleté maso oddělujeme tak, aby z něj vznikly hrudky). Přidáme brambory nakrájené na kostičky, krájená rajčata i se slupkami, fazole bez nálevu, sůl, sladkou papriku, kdo rád a neservíruje dětem, může přidat pepř. Zalijeme pivem a dáme péci. Při pečení nepřikrýváme, ale 2 x promícháme.



Fotky receptu Brambory zapečené s pivem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Brambory zapečené s pivem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !