Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018Robinsonův ostrov - pravidla pro rok 2018 5 důvodů, proč nemůžete zhubnout5 důvodů, proč nemůžete zhubnout Jak vybírat sluneční brýleJak vybírat sluneční brýle Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Výherní anketa
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.04. 2018
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bůčkové zelí

fotka Bůčkové zelí
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bůčkové zelí:

500 - 750 g vepřového masitého bůčku  | 500 g kysaného zelí  | 1 jablko  | 1 cibule  | 1 - 2 lžíce cukru  | 1 lžíce hladké mouky  | kousek masoxu  |  kmín  |  sůl

Postup přípravy receptu Bůčkové zelí:

Vepřový bůček nakrájíme na kostky a vyškvaříme. Maso vyndáme a na zbylém tuku zpěníme pokrájenou cibuli. Přidáme kysané zelí i se šťávou, cukr, oloupané a nastrouhané jablko, kmín, osolíme, ochutíme kouskem masoxu a půl hodiny dusíme. Před koncem tepelné úpravy přidáme zpět maso a zahustíme moukou.


Fotky receptu Bůčkové zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bůčkové zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY KONTAKT  ? Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !