Léto - čas jahodLéto - čas jahod Čas malinČas malin Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 18.07. 2018
Dnes má svátek Drahomíra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Bůčkové zelí

fotka Bůčkové zelí
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Bůčkové zelí:

500 - 750 g vepřového masitého bůčku  | 500 g kysaného zelí  | 1 jablko  | 1 cibule  | 1 - 2 lžíce cukru  | 1 lžíce hladké mouky  | kousek masoxu  |  kmín  |  sůl

Postup přípravy receptu Bůčkové zelí:

Vepřový bůček nakrájíme na kostky a vyškvaříme. Maso vyndáme a na zbylém tuku zpěníme pokrájenou cibuli. Přidáme kysané zelí i se šťávou, cukr, oloupané a nastrouhané jablko, kmín, osolíme, ochutíme kouskem masoxu a půl hodiny dusíme. Před koncem tepelné úpravy přidáme zpět maso a zahustíme moukou.


Fotky receptu Bůčkové zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Bůčkové zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !